Nieuws

3 Apr 2012 Workshops ‘de AIOS als assistent coach’

In de maanden oktober en november 2012 worden er voor AOIS in ieder Universitair Medisch Centrum workshops gegeven van 55 minuten. De workshop is ontwikkeld in opdracht van de Jonge Orde en gaat over het uitoefenen van invloed op je eigen positie als AIOS onder andere in relatie tot je opleider. Alle AIOS worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Inhoud

De verhouding van de leermeester ten opzichte van de gezel, zal langzaamaan veranderen in een verhouding van de opleider als coach en de AIOS die steeds meer verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren van zijn of haar eigen opleiding. Door meer bewust te zijn van de manier van communiceren, zal er langzaamaan een cultuurverandering worden gerealiseerd. In de workshop worden tools aangereikt om in dialoog met je opleider gemakkelijker doelen te bereiken.

Aanmelden

Bekijk hier de data, tijdstippen en locaties waar de workshops plaatsvinden. Het maximum aantal deelnemers per workshop is 25. U kunt zich nu inschrijven via de aanmeldpagina.

Achtergrond

In de afgelopen jaren hebben de werkgevers en werknemersorganisaties van de UMC’s sterk ingezet op het realiseren van een meer volwaardige arbeidsrelatie. In de periode van 2009 – 2012 heeft zich een netwerk gebogen over de vraag hoe de relatie tussen opleider en AIOS nog volwaardiger kan worden. Een magazine en de AIOS-app zijn daarvan producten. Deze workshop is een vervolg op de activiteiten uit het netwerk.

Meer informatie

Bekijk hier een filmpje met meer informatie over de workshop ‘De AIOS als assistent coach’  of download het boekje 'Assistent Coach'. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:

Wardy Doosje
T. 06-21293131

Brigitte Schouten
T. 06-21871930

Deel dit nieuwsbericht

Terug naar overzicht